Chef de Rang - Fine Dining
☞ Mandarin Oriental Hotel Group
看过: 134
更新日: 26-03-2024
位置: Luzern LU
类别: 美容/水疗
行业:
工作类型: Temps plein, Temps de travail : 90-100%
工作内容
Property / Office: Mandarin Oriental Palace, Luzern
Location: Luzern, Switzerland
The legendary Hotel Palace Luzern first opened in 1906 and is in the heart of the city, on the shores of Lake Lucerne.
The Mandarin Oriental Palace, Luzern comprises 136 rooms and suites offering excellent views of the lake and mountains.
Three restaurants, one bar together with a variety of social and meeting facilities, a spa and a fitness room will enchant our guests.
As Chef de Rang - Fine Dining, you will be responsible for the following duties:
Professional advice and customer care for our guests
Professional serving of food and drinks
Excellent product and sales knowledge
Ensuring smooth work processes at your own station, while complying with our quality standards
Preparing the required Mise en Place
Supporting the restaurant management in their daily tasks
Booking all transactions in the cash register system and carrying out correct cash accounting
Assisting in the preparation and implementation of special events
Complying with hygiene regulations and cleanliness within the framework of the HACCP guidelines
As Chef de Rang - Fine Dining, we expect from you:
A completed vocational training in the upscale hotel industry or gastronomy. Ideally 2-3 years of professional experience in a comparable position.
Good IT skills, knowledge of the Infrasys cash register system and the SevenRooms booking system would be an advantage
Communicative skills - guests will contact you with complaints as well as positive feedback
High level of commitment as well as a structured, results-oriented and independent way of working
High quality awareness
Engaging communication and expression skills, open-mindedness as well as teamwork skills
Flexibility and resilience - your position includes weekend and holiday shifts
Excellent manners and well-groomed appearance, as well as a positive charisma
Very good knowledge of German and English. Further foreign language skills are an advantage
We offer our Chef de Rang - Fine Dining world class benefits, including but not limited to:
Discounts on hotel stays and dining across the group
Colleague recognition and reward programs
An exciting range of learning and development programs
Opportunities for promotion and transfers worldwide
Colleague Social events and Wellness programs
We look forward to receiving your application!
***
Das legendäre Hotel Palace Luzern wurde erstmals im Jahr 1906 eröffnet und befindet sich im Herzen der Stadt Luzern, am Ufer des Vierwaldstättersees.
Das Hotel verfügt über 136 Zimmer und Suiten mit herrlichem Blick auf den Vierwaldstättersee und die Berge. Drei Restaurants, eine Bar mit wunderschöner Terrasse, der Meeting- und Eventbereich, der Spa sowie ein Fitnessraum runden das vielfältige Angebot für unsere Gäste ab.
Als Chef de Rang - Fine Dining werden Sie verantwortlich für folgendeAufgabensein:
Fachgerechte Beratung und Betreuung unserer Gäste
Fachgerechtes Servieren von Speisen und Getränken
Hervorragende Produkt-und Verkaufskenntnisse
Sicherung reibungsloser Arbeitsabläufe der eigenen Station, unter Einhaltung unserer Qualitätstandards
Bereitstellung des benötigten Mise en Place
Unterstützung der Restaurantleitung bei der Bewältigung der täglichen Aufgaben
Buchung aller Umsätze im Kassensystem und Durchführung einer korrekten Kassenabrechnung
Mitwirkung bei der Vorbereitung und Durchführung besonderer Veranstaltungen
Einhaltung der Hygienevorschriften und der Sauberkeit im Rahmen der HACCP-Richtlinien
Als Chef de Rang - Fine Dining erwarten wir von Ihnen:
Eine abgeschlossene Berufsausbildung in der gehobenen Hotellerie oder Gastronomie. Idealerweise 2-3 Jahre Berufserfahrung in einer vergleichbaren Position
Gute EDV-Kenntnisse, wünschenswert wären Kenntnisse mit dem Kassensystem Infrasys und dem Buchingsystem SevenRooms
Kommunikative Fähigkeiten – die Gäste werden sich sowohl mit Beschwerden als auch positivem Feedback an Sie wenden
Hohes Engagement sowie eine strukturierte, ergebnisorientierte und selbstständige Arbeitsweise
Hohes Qualitätsbewusstsein
Mitreissende Kommunikations- und Ausdrucksfähigkeit, Aufgeschlossenheit sowie Teamfähigkeit
Flexibilität und Belastbarkeit– zu Ihrer Position gehören Wochenend- und Feiertagsschichten
Exzellente Umgangsformen und gepflegtes Äusseres, sowie eine positive Ausstrahlung
Sehr gute Deutsch- und Englischkenntnisse. Weitere Fremdsprachenkenntnisse sind von Vorteil
Wir schenken unserem/ unserer Chef de Rang - Fine Dining weltklasseVorteile, einschliesslich, aber nicht beschränkt auf:
Rabatte auf Hotelaufenthalte und F&B in der gesamten Gruppe
Anerkennungs- und Belohnungsprogramme für Kollegen
Spannendes Angebot an Schulung- und Entwicklungsprogrammen
Weltweite Aufstiegs- und Versetzungsmöglichkeiten
Veranstaltungen und Wellness-Programme für Kollegen
Dann freuen wir uns sehr über Ihre Bewerbung!
Advertised: 25 Dec 2022 W. Europe Standard Time
Applications close:
最后期限: 10-05-2024
点击免费申请候选人
报告工作
相同的工作
-
⏰ 19-05-2024🌏 Basel, Basel-Stadt BS
-
⏰ 19-05-2024🌏 Aarau, Aargau AG
-
⏰ 18-05-2024🌏 Thun, Bern BE
-
⏰ 18-05-2024🌏 Fribourg, Fribourg FR
-
⏰ 17-05-2024🌏 Fribourg, Fribourg FR
-
⏰ 15-05-2024🌏 Martigny, Valais VS
-
⏰ 15-05-2024🌏 Schaffhausen, Schaffhausen SH
-
⏰ 15-05-2024🌏 Genève, Genève GE
-
⏰ 14-05-2024🌏 Lucerne, Luzern LU
-
⏰ 14-05-2024🌏 Genève, Genève GE