Commis/Demi/Chef de Partie (M/W/D)

Mandarin Oriental Hotel Group

View: 118

Update day: 03-04-2024

Location: Zürich Zürich ZH

Category: Beauty / Wellness

Industry:

Loading ...

Job content

Position: Commis/Demi/Chef de Partie (M/W/D) (Full time #535495)
Property / Office: Mandarin Oriental Savoy, Zurich
Location: Zurich, Switzerland

Mandarin Oriental Savoy, Zurich is located in the heart of the old town, within the main business centre, close to the city’s leisure attractions and a short walk from the shores of Lake Zurich. Set to open end of 2023, Mandarin Oriental Savoy, Zurich will feature 80 guestrooms and suites and three dining outlets, comprising an all-day dining venue, a speciality restaurant, and a lobby lounge. The property is ideally placed for meetings and gatherings, and the renovation will enhance conference and event facilities, including a grand historic ballroom.

Working as part of the main kitchen team covering Brasserie, Banqueting and In-Room Dining, we are looking for talented chefs with a high quality focus.


Successful candidates will have completed an apprenticeship as a cook and have relevant work experience ideally in an upscale hotel/restaurant.

Hours of work are on a rota basis including evenings and weekends, so flexibility is required. Communication skills in English and German are required. Additional languages would be an advantage.

Successful candidates must have the right to work in Switzerland.


We offer greatbenefits, including but not limited to:

  • Discounts on hotel stays and dining across the group
  • Colleague recognition and reward programs
  • An exciting range of learning and development programs
  • Opportunities for promotion and transfers worldwide
  • Colleague Social events and Wellness programs

Do you want to be part of this unique new opening?

We look forward to receiving your application!


Sind Sie bereit für eine neue Herausforderung?

Wir suchen Commis/Demi/Chef de Partiefür unser Mandarin Oriental Savoy, Zurich Team!

Das Mandarin Oriental Savoy, Zürich befindet sich im Herzen der Altstadt, innerhalb des Hauptgeschäftszentrums, in der Nähe der Freizeitattraktionen der Stadt und nur einen kurzen Spaziergang vom Ufer des Zürichsees entfernt. Das Mandarin Oriental Savoy, Zürich wird Ende 2023 eröffnet und verfügt über 80 Gästezimmer und Suiten sowie drei gastronomische Einrichtungen, darunter ein ganztägig geöffnetes Restaurant, ein Spezialitätenrestaurant und eine Lobby Lounge. Das Hotel ist ein idealer Ort für Meetings und Versammlungen, und die Renovierung wird die Konferenz- und Veranstaltungseinrichtungen verbessern, einschließlich eines großen historischen Ballsaals.


Als Teil des Hauptküchenteams, das die Bereiche Brasserie, Banqueting und In-Room Dining abdeckt, suchen wir talentierte Köche mit einem hohen Qualitätsanspruch.


Erfolgreiche Bewerber haben eine Ausbildung als Koch abgeschlossen und verfügen über einschlägige Berufserfahrung, idealerweise in einem gehobenen Hotel/Restaurant.

Die Arbeitszeiten werden nach einem Rotationsprinzip festgelegt und umfassen auch Abende und Wochenenden, so dass Flexibilität erforderlich ist. Kommunikationsfähigkeiten in Englisch oder Deutsch sind erforderlich. Weitere Sprachen wären von Vorteil.

Wir bieten unserer Chef:in de Partie folgende Vorteile:

  • Rabatte auf Hotelaufenthalte und F&B in der gesamten Gruppe
  • Anerkennungs- und Belohnungsprogramme für Kollegen
  • Spannendes Angebot an Schulung- und Entwicklungsprogrammen
  • Weltweite Aufstiegs- und Versetzungsmöglichkeiten
  • Veranstaltungen und Wellness-Programme für Kollegen

Wollen Sie Teil dieses einzigartigen Teams sein?


Dann freuen wir uns sehr über Ihre Bewerbung!


Advertised: 15 Jun 2023 W. Europe Daylight Time
Applications close:

Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-05-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...